fbpx
Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/6/5/utop.se/httpd.www/templates/shaper_shopin/features/social.php on line 79
Coaching
 • Coaching
 • Coaching
 • Coaching
 • Coaching

Coaching

Alla behöver ett Bollplank eller en coach ibland. Jag hjälper dig där du är just nu.
kr0.00
* Avtal:

Alla behöver ett Bollplank eller en coach ibland. Jag hjälper dig där du är just nu.

 

 • Onlinesystem för planering
  • Genom en tät dialog läggs programmet upp successivt i systemet för att för bästa kvalitet.
  • Vi optimerar energiplaner, toppar upp för lopp.
  • Lätt att synkronisera från egna klockor eller manuellt, det som passar bäst för dig.
  • Bra verktyg för statistik och uppföljning
  • UTP följer din framgång via verktyget
 • Kontakt via mail, telefon, messinger eller på en löptur i skorna.
 • Strukturerat scheman som vi avväger tillsammans för bästa balans i tillvaron, allt efter din förmåga, målsättning och vardag.

Effekten av att ha en Coach:

Att ha en objektiv syn på träningen är alltid bra då det är ibland lätt att gasa för mycket eller tvärt om. Att ha en person som vägleder på vägen, ett bra bollplank för att nå dit man vill är just att ha en bra coach. Med ett strukturerat scheman att följa men samtidigt få vara delaktig i dialogen tycker jag är väldigt viktigt. Det är ju så att det är just DU som bestämmer vilken riktning som det skall vara. Därefter skapar vi balansen mellan det vardagliga och träningen, vi finner möjligheterna och tiden för att komma till målet.

Ibland behövs det gasas och ibland bromsas detta kommer märkas av och vi får den gyllene balansen för att prestera när det gäller.

Vad coachar UTP inom löpning?

 • Vill du du komma igång men vet inte hur, UTP hjälper dig på vägen.
 • Springa en viss distans på snabbas möjliga tid, allt från 5-10km och uppåt
 • Springa din första Ultra och behöver hjälp med bra guidning och inte få överbelastningsskador.
 • Ta klivet att börja springa Ultratrail som UTMB.

Varför UTP som coach?

Med gedigen erfarenhet från konditionsträning förmedlar jag och vägleder dig på bästa sätt. Med en bakgrund som elitsimmare fram till 25 års ålder och därefter klättring, alpinklättring och expeditioner har det tagit mig vidare på äventyren i löpskorna allt från kort till extrema ultratrail lopp som Ultra Trail du Mont Blanc - La Petit Trotte a Leon eller PTL som är ett extremlöp på 300km med ofattbara 26000 höjdmeter, två gånger har jag klarat loppet. Dessutom Tor des geants i Italien som är 330km med 24000 höjdmeter.

Allt detta har en signifikant gemensam nämnare av uthållighet, träning och prestation. Som tillägg till en lång idrottskarriär har jag även en beteendevetenskaplig magister examen inom psykologi med inriktning prestation, stress och coachning.

 Uttalanden:

Utan tvekan bästa coachen jag haft. Varför? 1. Erfarenhet 2. Lyssnar. 3. Ser till helheten. Här är några detaljer varför jag har Tobias Lindström som coach. Som swimrunner behöver jag ha en tränare som kunskaper av så väl simning och löpning. Tobias löser upp knutar och får mig att utvecklas. Har sedan 2013 då samarbetet inledes lyckas ta personbästa på samtliga löpdistanser jag tävlat på. Tusen tack bästa coach, lycka till med framtida satsningar."
- Daniel Becker VM-deltagare i Swimrun 5 gånger"

Fakturering

Tester:
Fakturering av tester sker alltid i förskott innan analys.

Coaching:
Avtal av 3månader sker förskott

Avtal av 6 månader eller mer faktureras första 3 månaderna i förskott eller därefter enligt överenskommelse.

 

Leverans

Tester:
Vid bokat test kontaktar UTP dig för att förutsättningarna skall bli så bra som möjligt. Närmsta veckan inför testet styrs upp och instruktioner för testprotokollet sker. Där efter Sänds filerna över till UTP för analys. Enkel analys finns alltid med i protokollet.
Coaching:

Vid coaching sker alltid en dialog och behovsanalys på träniningen, upprättas en grovplan hur det kan se ut. Där efter kommer vi överens om ett startdatum. Viktiga är att det ska kännas bra och fungera med allt annat.

© 2022. All Rights Reserved.